mybeat recension

Recension: MyBeat

Just nu: Halva priset i 3 månader!

⚡ Erbjuder abonnemang med begagnade telefoner

⚡ Snabb kundtjänst med telefonsupport

⚡ Ingen uppsägnings- eller bindningstid

klimatinitiativ: Plantera träd

Recension MyBeat mobiloperatör 2022

[ Estimerad lästid: 7 minuter ]

mybeat billigt erbjudanden

MyBeats standardpriser
Surf
Samtal
SMS
Kolla in Erbjudandet!

MyBeat är en relativt ny operatör som grundades med målet att utmana de redan etablerade mobiljättarna på marknaden.

Här erbjuds schyssta och enkla villkor och samtliga mobilabonnemang gäller utan bindningstid.

Du väljer själv när du vill byta paket och du behöver inte heller betala någon startavgift.

De höga betygen på Trustpilot skvallrar om att detta är en omtyckt mobiloperatör.

Mobilabonnemang hos MyBeat

MyBeat erbjuder i dagsläget fyra olika abonnemang, vilket gör det enkelt för kunder att hitta ett alternativ som passar just dem. Deras flexibilitet resulterar i att MyBeat är ett av de mer prisvärda mobiloperatörerna.

Det minsta abonnemanget kostar inte mer än 100 kronor i månaden och ger dig fria samtal, sms och 2 GB surf. Detta är ett utmärkt alternativ för den som surfar med måtta, men som vill ringa och sms:a obehindrat.

För 160 kr/mån får du också fria samtal och sms, men även 6 GB surf. De två större abonnemangen ger dig 15 GB för 250 kr/mån respektive 50 GB surf för 390 kr/mån och passar dig som surfar mer.

I samtliga abonnemang ingår surf inom EU, telefonsupport och hastigheter upp till 100 Mbit med bra täckning i Telias nät.

MyBeat erbjuder en lösning för alla

De mobilabonnemang som erbjuds hos MyBeat är prisvärda och enkla samtidigt som villkoren är transparenta.

Detta gör att abonnemangen är ett alternativ för alla, oavsett livsstil. Familjer kan till exempel samla alla abonnemang på samma faktura samt begränsa data och samtal direkt via sitt personliga konto hos MyBeat. Lösningarna passar även seniorer (mer här) som främst värdesätter lättillgänglig service och enkel prissättning.

Även företag kan utnyttja de förmånliga tjänster som erbjuds hos operatören. Här finns nämligen så mycket som sex olika företagsabonnemang som alla passar vid olika tillfällen. Priserna sträcker sig mellan 50 – 400 kr/mån och abonnemangen gäller i hela EU. Du kan dessutom samla samtliga medarbetares abonnemang på en och samma sida för att förenkla pappersarbetet. Beställer gör du direkt på hemsidan.

Är MyBeat Sveriges klimatsmartaste operatör?

Något som får MyBeat att sticka ut lite extra är deras miljömedvetenhet. Numera erbjuds till exempel möjligheten att köpa begagnade mobiltelefoner tillsammans med ett abonnemang från MyBeat till ett extra förmånligt pris.

Målet är helt enkelt att spara resurser samtidigt som de kan erbjuda förmånligare erbjudanden till sina kunder. I dagsläget finns främst Apple-telefoner tillgängliga, men andra modeller kommer att dyka upp inom kort.

MyBeat kan även reparera kundernas trasiga telefoner om olyckan skulle vara framme, även detta för att minska konsumtionen.

Operatören har märkt att allt fler mobilanvändare tänker hållbart och att de gärna reparerar istället för att köpa nytt. Genom ett nära samarbete med mobilverkstan kan kunder numer lämna in sin trasiga mobil hos närmaste Pressbyrån och få den reparerad inom 48 timmar.

MyBeat’s kundservice och support

En bra kundservice är ett måste för dagens mobiloperatörer och detta är MyBeat såklart medvetna om. Därför erbjuds en lättillgänglig kundtjänst som kan nås via mejl eller telefon. Du kan även lämna ditt telefonnummer så ringer en medarbetare upp dig inom kort.

Supporten har öppet mellan kl. 09:00 – 17:00 mellan måndag till fredag och de gör alltid sitt bästa för att hjälpa dig med dina problem.

Om du har lite enklare frågor kan du med fördel titta igenom den sektion för vanliga frågor och svar som casinot sammanställt under fliken ”Kundservice”. Här har operatören gjort sitt bästa för att svara på de frågor som oftast brukar ställas till supporten, gällande till exempel fakturor, täckning och inställningar.

Om du är ute efter en enkel och schysst operatör kan MyBeat vara ett utmärkt alternativ.

mybeat mobilabonnemang

Vanliga frågor och svar

Var kan jag få lite svar om MyBeat?

MyBeat är en lågprisoperatör för mobila tjänster och som använder Telias nät.

Om du har frågor och vill veta mer kan du ta del av de frågor och svar som finns här i denna FAQ. Här finns alla frågorna uppdelade i kategorier som gör att du enklare kan hitta de svar som du är mest intresserad av mycket snabbare.

Annars finns det också en sökruta där du kan ställa din fråga och svaret kommer direkt.

Du hittar kategorierna att bli en kund, frågor om fakturor och PIN/SIM/PUK-koder och kort.

Dessutom får du också reda på vilken täckning MyBeat har runt om i Sverige, vilka inställningar du har och vilka priser och produkter de har.

Hittar du inte svaret på din fråga kan du alltid kontakta deras kundservice via kontaktformuläret eller e-post, samt per telefon måndagar till fredag mellan 09.00 – 17.00. Därefter kommer supporten att kontakta dig antingen per mejl eller att de ringer upp dig för att besvara din fråga.

Vilka abonnemang finns det hos MyBeat?

Du som kund kan välja mellan olika typer av abonnemang som har varierande antal surfmängd.

Oavsett vilket abonnemang du väljer kommer du inte få någon bindningstid och dessutom sköter MyBeat din nummerflytt från din gamla operatör.

Självklart kan du behålla ditt gamla mobilnummer och är gratis att göra, men det kan ta upp till sju arbetsdagar innan flytten är genomförd.

Medan du väntar använder du ditt gamla mobilabonnemang så länge.

Det går att samla alla familjemedlemmars MyBeat-abonnemang på en och samma faktura.

Hur skaffar jag abonnemang hos MyBeat?

Har du inget abonnemang tidigare hos någon operatör utan endast har kontantkort, behöver du registrera ditt personnummer hos MyBeat för att behålla ditt kontantkortstelefonnummer. Det gör du enklast genom att gå in på din operatör för att genomföra nummerflytten.

Vill du spärra för betalsamtal, roaming, samtal till och från utlandet eller liknande kan du göra det. Du kontaktar kundservicen per telefon eller e-post, så kommer de att hjälpa dig på ett smidigt sätt. Alla inställningar som du behöver genomföras görs på Min Sida.

Hur får jag reda på om min mobil är operatörlåst?

Under inställning kan du läsa mer om MyBeat är operatörlåst.

Vilket de inte är hos dem, men det kan ha skett hos en tidigare operatör. Detta kan inte MyBeat hjälpa till med utan du får kontakta den operatör som har koderna för att låsa upp mobilen. Skulle det vara så att din mobiltelefon är över ett år kan du enkelt hitta din kod på operatörens hemsida.

I samband med att du vill låsa upp din mobil kräver operatören en IMEI-kod (15 siffror) och hittas under ditt batteri.

Behöver jag ställa in mitt nya SIM-kort?

Ditt nya SIM-kort från MyBeat är redan förinställd och ändringarna görs automatiskt i din mobil när du sätter i kortet.

Fast ibland kan du behöva göra det manuellt för att ställa in exempelvis MMS och surfning.

Med ditt abonnemang hos MyBeat ingår det en telefonsvarare eller som det också kallas för – röstbrevlåda.

Vill du lyssna av meddelande slår du numret 144 och om du är utomlands finn det ett speciellt telefonnummer som du ska använda.

Kan jag köpa en recyclad mobil hos MyBeat?

Du kan även köpa en recyclad mobil hos MyBeat och de är inte operatörslåsta, samtidigt som de även är testade och fabriksåterställda.

Mobilerna har en garantin gällande i 24 månader och du har alltid 14 dagar på dig att ångra ditt köp. I och med att MyBeat har återvunna mobiler innebär det att du är miljömedveten. Har du en avbetalning på din mobil kommer det betyda att ditt abonnemang binds under din avbetalningsperiod.

Normalt för MyBeats mobilabonnemang är att det inte finns några bindningstider.

Hur går jag tillväga vid en reparation?

Skulle det eventuellt bli problem med mobilen eller något av tillbehören du har köpt hos MyBeat eller annan återförsäljare erbjuder de även möjligheten att reparera mobiler. Det har ingen betydelse vart du bor i Sverige.

Du går in på MyBeats webbsida och klickar på länken och därefter anmäler du ditt ärende och vilken typ av reparation du behöver på nätet.

Skulle det kännas svårt hur du ska bära dig åt finns kundservice ett klick bort.

Har jag ångerrätt på mitt abonnemang?

Skulle det vara så att du ångra ditt abonnemang eller mobilköp går det bra att ångra dig då du har 14 dagars ångerrätt.

Åker du utomlands kan du alltid ändra din spärr på ditt abonnemang. Ibland kan det vara så att surfen inte räcker till och tar slut.

Då får du ett SMS och ett erbjudande att köpa till lite extra surf med olika förslag med extra data, från 1 GB och upp till 5 GB, vilket gör att du kan anpassa din surf till ditt behov

Hur gör jag för att säga upp mitt abonnemang?

Du kan när som helst säga upp ditt abonnemang, om du inte köpt en mobil på avbetalning vill säga. Det gör att du när som helst kan byta till en annan operatör som kanske passar ditt behov bättre. Skulle du ångra dig är du alltid välkommen tillbaka.

Ett byte av operatör tas hand om oftast av den nya operatören. Oavsett vilket abonnemang du har hos MyBeat så är det en månads uppsägningstid.

.

mybeat recension ärlig

Info
Nät: Telia
Sparar oanvänd surf: Nej
Surf inom EU/EES: Ja
Köpa extra data: Ja
Fria samtal: Ja
Fria sms: Ja
Bindningstid: 0 månader
Uppsägningstid: 0 månader
Gratis Nummerflytt: Ja
Telefonsupport: Ja
Chatsupport: Nej
Studentrabatt: Nej
Seniorrabatt: Nej
Ungdomsrabatt: Nej
Erbjudanden just nu: 50% de 3 första månaderna, Erbjuder mobilabonnemang med begagnad mobil
Bonussystem: Nej
Teckna med betalningsanmärkning: Okänt

Sidan innehåller annonser via direktlänkar till listade mobiloperatörer.

Clara Yun abono.se skribent

Clara Yun

Skribent

Clara har bakgrund i frilansande journalistik och är både utbildad samhällsvetare och journalist. Clara började med att vara ett bollplank i uppstarten av abono.se men är numera involverad heltid med arbetet på hemsidan. Clara använder för sitt skrivande en metod som involverar läsaren och gör det tydligt och konkret att ta till sig innehållet.

Läs mer på Clara Yun’s skribentsida.

Du kan även nå Clara på både twitter och LinkedIn.

[email protected]